Våra tjänster


Mynthandel

I vårt sortiment ingår samtliga klassiska 1 uns guld- och silvermynt samt ett stort urval av historiska och numismatiska mynt. Vi införskaffar de mest kända och likvida investeringsmynten antingen direkt från myntverken eller som cirkulerade från vårt grossistnätverk till konkurrenskraftiga priser.

Handel med guld- och silvertackor

Vi införskaffar guld- och silvertackor direkt från den schweiziska tillverkaren Argor Heraeus. Argor Heraeus är en av de mest framstående schweiziska ädelmetallfabrikerna och kända for innovativa och högkvalitativa produkter. I vårt sortiment ingår guldtackor från 5 gram till 250 gram och silvertackor från 100 gram till 1 kg. Vi kan även införskaffa guldtackor från andra kända tillverkare såsom Perth Mint, Umicore och Heraeus på begäran.

Inköp av skrot- och smyckeguld

Vi köper in medaljer, nålar och klockor samt trasiga eller gamla föremål av guld, såsom smycken, både från privatpersoner och företag. Vi har garanterat de bästa inköpspriserna för företag i Sverige. För att ta del av en offert, vänligen ring kundtjänst
på 08-520 277 54.

Värderingar

Vi utför värderingar på enstaka mynt och myntsamlingar åt bland annat privatpersoner, företag , advokatbyråer samt redovisnings- och revisionsbyråer. Vi agerar även som mäklare med mål att erbjuda det bästa försäljningsvärdet för dina produkter.