Välkommen till Gyllenhus


Gyllenhus är en metallhandlare som är specialiserad på handel med fysiska mynt och tackor. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter till marknadsledande priser och tillgodoser privata individer, professionella investerare och företagskunder.

Vi köper och säljer historiska och numismatiska mynt, investeringsmynt från världens ledande myntverk samt guld- och silvertackor från schweiziska fabriker. Gyllenhus är en del av ett professionellt nätverk som inkluderar de största grossisterna i världen, statliga myntverk och de mest kända fabrikerna. Detta möjliggör för oss att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar för olika önskemål.

Vi har tillsammans decennier av erfarenhet och kan därmed erbjuda ett unikt perspektiv och insyn i den Europeiska mynt- och metallmarknaden. Dessutom har vi under åren betjänat tusentals nöjda kunder och förstår givetvis vikten av bra kundservice. Vi strävar alltid efter att erbjuda en enastående användarupplevelse som är personlig och kännetecknas av hög tillgänglighet och stort förtroende. Gyllenhus är familjeägt och grundades 2018 av Anton Otahal som också är dess VD. Företaget har sitt säte i Stockholm.